Yritysesittely

Kiinteistönvälitys on muuttunut internetin myötä

Internet on muuttanut kauppatapoja ja tiedonhankintaa. Tämä merkitsee muun muassa sitä, että on helpompi valita luotettava ja itselle sopiva välittäjä. Välitystehtävän onnistumisessa alan osaaminen, oikein valitut markkinointikanavat ja ahkeruus on oleellista. Alan yrityksillä on koosta riippumatta käytettävissään samat nettisivustot ja -kauppapaikat eli kohteiden näkyvyys on samantasoista. Lisääntynyt kilpailu toimeksiannoista koituu asiakkaan parhaaksi niin palkkiotason kuin palvelun laadun osalta.

Riippumaton välitysliike

TOIMIVAT TILAT / Contervo Oy LKV on itsenäinen, perheomisteinen välitysliike. Vastaamme toiminnastamme heille joille teemme työtä eli asiakkaillemme sekä viranomaisille kuten kuuluukin. Yrityksemme on Aluehallintoviraston hyväksymä laillistettu kiinteistönvälitysliike jolla on lakisääteinen vastuuvakuutus.

Välitämme

Välitämme huoneistoja, kiinteistöjä ja toimitiloja. Palvelemme myös sijoittaja-asiakkaita, kokemusta on esimerkiksi kokonaisten kiinteistöosakeyhtiöiden kaupoista. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Toimintatapamme

Hoidamme henkilökohtaisesti myynti- ja vuokrauskohteet alusta loppuun. Tämä merkitsee, että tunnemme kohteet tarkasti ja voimme palvella ostaja- ja vuokralaisasiakkaita nopeasti ja tällä on selvä myönteinen vaikutus myyntiin / vuokraukseen ja asiakastyytyväisyyteen.

Välityspalkkiomme

Hinnaston mukaiset välityspalkkiot ovat huoneistoissa 3,4 % (sis. alv:n), minimi 2.500,-, kiinteistöissä 4,3 % (sis. alv:n), minimi 2.900,-, toimitilat 4,3 % (sis. alv:n) tai sopimuksen mukaan, kokonaiset asuin- ja kiinteistöosakeyhtiöt sopimuksen mukaan. Palkkio lasketaan velattomasta kauppahinnasta. Vuokrausvälityspalkkio on 1,5 kk:n arvonlisäverollista vuokraa vastaava. Kulut sopimuksen mukaan.

Kysy henkilökohtaista välityspalkkiotarjousta koska jokaisessa kohteessa on omat erityispiirteensä jotka vaikuttavat myyntiin!


simo.jpg

Simo Tervo

Ylempi kiinteistönvälittäjän koulutus ja tutkinto YKV
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Laillistettu vuokravälittäjä LVV
Rakennusmestari RKM
Isännöitsijän ammattitutkinto IAT